ÉVES,


Fogadó gazda:

02.08.2015

Megérkeztünk. A fogadó gazdák már vártak ránk, sok új, de sok ismerős arc is. Mindenki párba állt, és egy rövid eligazítás után elindultunk.

Én Bálint Andráshoz kerültem, így irányba vettük Lázárfalvát. Tiszta levegő, gyönyörű táj, kedves emberek. Mihelyt megérkeztünk, András bemutatott családjának, majd egy finom tea után leültünk reggelizni. Azt az isteni finom mangalica húst... Már csak ezért megérte eljönni! Tanyasi hangulat: állatok mindenhol, gyógynövények száradnak, vajat köpülünk... csak a kutyával nem barátkoztam még össze. Sebaj, ez is egy kaland!

Muszáj volt valamilyen módon erőre kapni, hiszen még várt ránk a közös ebéd a többiekkel, így ledőltem aludni. Hálómnak fogadóm lakosztályát kaptam, kényelmes. Sajnos hiába állítottam be órát, az ágy erősebb volt ezért Andrásnak kellett felkeltenie.

Kocsiba pattantunk, és egy gyors külső mosás után oda is értünk a többiekhez. Jókedv, beszélgetés, Csíki sör, bárányok. Az egyik az üstben. Előétel, amelynek részeit az egyes gazdák csinálták. Értik a dolgokat, mert finom volt. Ahogy megérkeztek a mulatós zenészek, mi továbbálltunk.

Holnap egy új nap, 05:30-kor ébresztő.