Kapin Marianna

35 ÉVES, Budapest

gyógytornász
Fogadó gazda: Sándor Zoltán-Zsolt, Csíkbánkfalva

marianna_05_1
04.08.2016

Csütörtöki napunk az interjúk jegyében zajlott. Délelőtt Csíkszeredában jártunk Zolival, hogy a Csíki Hírlapnak meséljünk a Vidék Kaland programról. Nagyon jó volt elmondani a közös munkák által szerzett közös élményeket. Ezt követően telekpapírokat intéztünk a városban, mert ugye Zoli ezzel is foglalkozik. Kultúrprogramban is volt részem, hiszen megtekintettük a Mikó-várat. Útban hazafelé bementünk a helyi piacra, hogy friss gyümölcsöket vigyünk haza. 

Délután túrós pityókás (krumpli) levest ettünk, és fuszulykát (zöldbab) fasírttal. Így jóllakottan láthattunk neki az újabb feladatoknak: kerítésfestés és fűkaszálás kézi kaszával. Nagyon élveztem a nagy meleg ellenére is az újabb kihívásokat. Szerencsére 2 esős nap után visszatért ide is a nyár.

Este következett az állatok etetése és fejése, valamint megtanulhattam, hogyan kell a teheneket megtisztítani. Vendégeink is voltak az Agrya részéről: Anita és Tamás. Nekik is adtunk interjút, és beszéltünk a munkánkról, a felejthetetlen élményeinkről és a tapasztalatainkról. Az állatok és a riportok mellett azért jutott egy kis idő még a traktormosásra is Balázskával. Szerintem tisztább lett, mint új korában, de ezt majd eldöntitek a fotó láttán...

Holnapra igazi meglepetéssel készülünk a Sándor családdal nektek, úgyhogy ne felejtsétek el olvasni a blogom :-)

marianna_05_4 marianna_05_3 marianna_05_2